Diari La Veu del País Valencià
Botifarra a Banda, Muguruza i Senior guiaran la segona nit del Feslloch

RedactaVeu / Benlloch.

La jornada de dijous ha marcat el tret d’eixida del X aniversari del Feslloch i, tot just, s’albira la jornada de divendres, que promet ser alta en intensitat, art i diversitat, per a seguir definint aquests #DeuAnysFeslloch. Des de primera hora de la vesprada, tindrem actuacions a l’auditori de Benlloch. La nova proposta de Mireia Vives amb Borja Penalba no deixarà indiferent ningú. Altres dues veus femenines també tindran lloc en aquest espai particular del Feslloch. En primer lloc, Eva Dénia, en un format més íntim i proper, ens presentarà el seu últim treball, conjunt amb la violoncel·lista Merxe Martínez, Quan Abril era Abril. Per altra banda, Judit Neddermann ens presentarà el seu segon disc en solitari Un segon, un seguit de 10 cançons que són un reflex de la seua experiència més sincera i visceral.

Tornarem a l’escenari Ovidi per a viure una de les jornades més esperades d’aquest Feslloch 2016. El nou projecte amb banda del cantaor valencià Pep Gimeno “Botifarra” agermanarà músics de diferents indrets de territori valencià i català, sota la batuta del director de la Banda de Benlloch, Josep Sancho. La formació, anomenada “Per Amor a l’Art”, compartirà un ampli repertori amb un públic molt diferent a l’habitual i en format macro.

El grup encapçalat per Miguel Àngel Landete, Senior i el Cor Brutal, ve a celebrar el que serà també el seu desè aniversari al Feslloch. Un altre directe, sense precedents i amb l’al·licient d’exclusivitat, és el que ens presentarà Fermin Muguruza. El cantant basc, acompanyat de la New Orleans Baske Orkestra, presenta Irun meets New Orleans.

Des de Vila-real, vindran els Tirant Lo Rock per a presentar el seu últim treball Massa cops. Tot seguit, els Vadebo també arribaran amb novetats i Inèrcia farà sonar els 10 temes que formen el seu nou disc Sendes Salvatges.

Els directes de l’escenari Ovidi aniran alternant-se amb el nou espai musical estrenat amb motiu dels #DeuAnysFeslloch: Pupil·les Dilatives pujarà a l’escenari Escarbat a presentar la seua nova referència Benvinguda al Desbarat, produïda per Mark Dasousa. We are not Brothers, amb el seu projecte industrial i post-punk de música electrònica, pujarà a l’Escarbat a l’entrada de la matinada.

I per últim, amb la responsabilitat de mantindre la temperatura tropical fins a la matinada, els Mash Masters ens faran ballar amb els seus originals Mashup.

Comparteix

Icona de pantalla completa