Diari La Veu del País Valencià
Partides de ‘Trivialencia’ i un torneig de la Fallera Calavera en la Fira de València

RedactaVeu / València.

La Gran Fira de València destaca pels seus concerts de Vivers i més encara si compta amb destacats artistes de renom internacional com Gloria Gaynor o Anastàcia, que estaran acompanyades de grups valencians com Aspencat o Auxili. Fins i tot, hi actuarà Xavi Castillo.
Però aquest any, a més de la música, teatre, monòlegs, pirotècnia, competicions esportives, etc., destaquen dues novetats: les partides de “Trivialencia”, un divertit joc de preguntes que posarà a prova els coneixements de cultura general sobre el País Valencià, i també el torneig de la Fallera Calavera, el joc de cartes valencià que, a través dels seus personatges, acosta al públic general fets propis de la història i la cultura valencianes.
Les partides de “Trivialencia” comptaran amb quatre categories: Geografia i Història, Art i Literatura, Ciències i, finalment, Esports i Oci. Es duran a terme tots els dijous de juliol, de 20h a 22h, a la plaça de Patraix i hi haurà un aforament limitat de 200 participants per dia, repartits en equips d’entre 8 i 10 persones. Si voleu consultar tota la informació sobre aquest esdeveniment i inscriure-vos, podeu fer-ho a la següent adreça.
Pel que fa al torneig de Fallera Calavera, aquest està pensat per a dur-se a terme al llarg dels dimarts i dijous de juliol als jardins del Palau de la Música, de vesprada. El torneig tindrà una capacitat màxima de 300 jugadors, dividits en dos grups, A i B, amb 150 participants cadascun. Durant les 4 primeres jornades, un dels grups jugarà dues partides per jornada (cinc jugadors per taula, trenta taules en total). Després d’aquestes primeres rondes, es creuaran les puntuacions d’ambdós grups i es reduirà el nombre de participants totals del torneig a la meitat. Els 150 classificats jugaran dos jornades més, de les quals eixiran 25 semifinalistes per a la penúltima jornada i 5 finalistes per a l’última jornada, d’on s’obtindrà el guanyador del torneig. Si voleu consultar les bases del torneig i inscriure-vos podeu fer-ho al següent enllaç.

Comparteix

Icona de pantalla completa