Diari La Veu del País Valencià
El País Valencià lidera a l’Estat l’increment d’arribades de turistes internacionals
RedactaVeu / València

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha destacat que “els bons resultats que està registrant el turisme estranger al País Valencià apunten que durant aquest estiu tindrem una molt bona campanya turística”.

Així, les dades d’enquesta Frontur mostren que el PV ha rebut en el període gener-maig un total de 2.629.639 turistes internacionals.

Cal destacar que les dades mostren un increment general dels principals mercats emissors, entre els quals destaca notablement l’augment registrat en l’arribada de turistes procedents de França (+46,4%). A més, el nostre principal mercat, el britànic, ha crescut també en un 24%, així com els països nòrdics un 24,8%, Itàlia un 28,8% i Alemanya un 5%.

Respecte a les dades referents al passat mes de maig, l’enquesta Frontur mostra que el PV va rebre un total de 760.228 turistes estrangers, un 21,2% més que la xifra registrada al maig 2015.

Així, durant el passat mes de maig es van incrementar la majoria dels mercats emissors, destacant l’augment registrat per turistes procedents d’Itàlia en un 122,1%, França (+ 50%), Països Nòrdics (+49,2%) i el Regne Unit (+11,7).

Comparteix

Icona de pantalla completa