Diari La Veu del País Valencià
Montiel: ‘Esperàvem més −del 26J−, però no estem insatisfets’
EP / València

El secretari general de Podem al País Valencià i portaveu d’aquest partit a les Corts, Antonio Montiel, ha destacat, aquest dilluns, que la coalició ‘A la Valenciana’ esperava tenir “un major suport electoral” en les eleccions d’aquest diumenge, encara que ha assenyalat que no estan “insatisfets” amb els resultats.

Montiel, en declaracions a Europa Press, ha valorat d’aquesta manera els resultats de les eleccions. Al País Valencià, la coalició formada per Compromís-Podem-EUPV ha aconseguit la segona posició en obtenir nou diputats, solament superada pel PP, que ha aconseguit 13 escons. PSOE i Ciudadanos s’han quedat amb sis i cinc parlamentaris, respectivament.

El dirigent de Podem ha dit que el seu partit tenia “unes expectatives més altes” i esperava que “la il·lusió dels carrers i els actes s’haguera traduït en un major suport electoral”. En aquest sentit, ha indicat que els resultats “podien haver sigut millors”, encara que ha destacat que no estan “insatisfets”.

Antonio Montiel, aquest diumenge, dipositant els seus vots a les urnes.

9 diputats i 3 senadors pel PV

Sobre aquest tema, ha valorat que, al País Valencià, han aconseguit nou diputats, els mateixos que van obtenir en els comicis del 20 de desembre, i també ha posat l’accent que han passat d’un a tres senadors per aquesta autonomia.

“Hem consolidat una força política que és un referent clar”, ha destacat Montiel, qui ha afegit que defensa “una forma nova de fer política”. Així mateix, ha ressaltat que, dels resultats electorals d’aquest diumenge, han “d’aprendre la lliçó i millorar l’estratègia comunicativa i les formes de fer política”.

Comparteix

Icona de pantalla completa