Diari La Veu del País Valencià
Els líders polítics valencians més matiners ja han dipositat el seu vot

RedactaVeu / EP / València

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha votat a Morella a l’edifici CISE a les deu del matí. El socialista ha animat els ciutadans a participar en aquesta jornada electoral, i ha recordat que hui “el més important és que els ciutadans vagen a votar, que decidisquen lliurement pensant cadascú quina és la millor proposta per al país, per a garantir el futur, el progrés i la solidaritat entre les persones.” També ha destacat que els valencians necessiten “que hi haja un govern que atenga les reclamacions justes de la Comunitat Valenciana”.

Antonio Montiel. Foto: Twitter Podem.

En el cas del secretari general de Podem, Antonio Montiel, ha exercit el dret a vot a les nou i mitja a València, a la Reial Acadèmia, i a través del seu compte de Twitter ha expressat que “serà un diumenge històric. Gràcies als apoderats, interventors, membres de mesa i funcionaris que ho fan possible”.

Ricardo Sixto. Foto: Twitter Ricardo Sixto.

Marta Sorlí, la candidata d’A La Valenciana per Castelló, ha anat en família a votar, en aquest cas a Alcalà de Xivert. El número 5 per València de la coalició A La Valenciana, Ricardo Sixto, ha votat a les deu i mitja al Col·legi 100 al barri de Russafa del cap i casal, i ha expressat a través del seu compte de Twitter l’agraïment “als milers de persones d’#AlaValenciana que hui estaran als col·legis electorals ajudant”.

Marta Sorlí. Foto: Twitter Marta Sorlí.

Joan Ribó. Foto: Twitter Joan Ribó.

Finalment, l’alcalde de València, Joan Ribó, el més matiner, a les nou del matí ja havia votat al Centre de Formació Rodrigo Giorgeta a València. A més, ha realitzat declaracions explicant que és “molt important votar en aquests moments, i més després d’haver-li demanat a la gent que pense en les necessitats d’aquesta comunitat i d’aquesta ciutat”, ha destacat. En ser preguntat per la possible abstenció que puga generar-se, s’ha mostrat positiu: “Espere que la gent es mobilitze i sàpiga que aquesta votació és molt important, sempre ho és, però possiblement hui més que mai”, per la qual cosa ha fet una crida perquè tothom vote.

Comparteix

Icona de pantalla completa