Diari La Veu del País Valencià
Una altra pastilla per al senyor Maluenda
RedactaVeu / València

La polèmica sobre l’exposició dels 30 anys d’autonomia a Les Corts puja de to. Molts diputats del PP van exigir, només veure-la, la retirada immediata. Per la seua banda, el vicepresident del Consell, José Ciscar, assegurava que la decisió depén de Les Corts.

El senyor Maluenda va haver de prendre’s una pastilla per a tranquil·litzar-se. El mateix matí que es coneixia que el País Valencià aconseguia la xifra de 727.500 aturats, alguns diputats del PP van reconéixer passar-ho ʺmolt malamentʺ davant la visió de banderes i cartells pancatalanistes.

Ara, potser, per a calmar aquests mals moments, el grup popular presentarà una proposta a Les Corts, el pròxim 15 de maig, per a vetar en els documents oficials de la càmera el terme País Valencià. La recuperació d’aquesta proposició no de llei, com arreplega el diari Las Províncias, es va presentar el mes d’octubre per Jorge Bellver, en la seua primera mesura com a nou síndic del PP.

La iniciativa, que serà defensada pel senyor Maluenda, indica que no es podrà tramitar cap document oficial que no incloga la denominació ʹComunitat Valencianaʹ.

Rafael Maluenda. PP.

Comparteix

Icona de pantalla completa