Diari La Veu del País Valencià
Quantes hores dediquen els teus treballadors a realitzar les seues tasques?
Per Tecnonews / AMIC

Està demostrat que molts treballadors dediquen gran part de la seua jornada laboral a buscar informació per poder desenvolupar les seves tasques i segons afirma la majoria d’ells és més senzill localitzar-la a internet abans que en els propis sistemes interns de la seva empresa, el que provoca una pèrdua de temps considerable i la conseqüent baixada de la productivitat empresarial.

I és que avui dia encara hi ha companyies que no apliquen eines correctes per desenvolupar els seus negocis de forma eficaç. Davant d’aquest escenari, emprenedors espanyols han creat la xarxa social corporativa Social Shared, pionera en optimització i gestió de projectes per a l’entorn empresarial, i per a la qual han desenvolupat un sistema de gestió d’hores automatitzat que monitoritza treballs i empleats per millorar la competitivitat i maximitzar els recursos de l’empresa. Tracker, així és com han cridat a aquesta eina, permet assignar de forma automàtica i en temps real el temps necessari per al desenvolupament d’una acció. Realitza una captura de la pantalla de l’usuari cada 3 minuts, detecta l’activitat del teclat i ratolí i, quan no hi ha activitat durant 5 minuts, pregunta quin tipus d’activitat s’ha estat realitzant. D’aquesta manera, es poden saber les hores exactes que un treballador empra en la tasca que li ha estat assignada. Des Social Shared expliquen que és imprescindible que una empresa desenvolupi i controli les seves accions a través d’una xarxa social corporativa, el que pot arribar a duplicar el seu valor potencial i augmentar la seva productivitat laboral un 25%, segons dades recollides per la plataforma.

“Es augura que molt aviat les xarxes socials corporatives seran la principal eina de comunicació de les empreses”, comenta José Luis Sánchez, Cofundador i CEO en Social Shared, que afegeix que “d’aquí a un any el 60% de les companyies utilitzarà algun tipus de tecnologia o plataforma social “.

La manera d’actuar de Social Shared facilita el treball de grups d’usuaris, entre ells, empleats, clients i proveïdors, de manera centralitzada per intercanviar arxius, realitzar videoconferències en temps real i compartir aplicacions, unificant tot això en un mateix espai i podent accedir des de ordinador, dispositiu mòbil o des de comptes de Google Drive, One Drive o Dropbox.

Comparteix

Icona de pantalla completa