Per Tecnonews / AMIC

Cada any ens trobem estudis que ens parlen de la confiança dels consumidors i la xarxa. Fa un temps eren pocs els espanyols que adquirien els seus productes a través de la xarxa, però en l’última dècada s’ha vist un increment molt notable de consumidors que compren a internet.

El més sorprenent, com a continuació veurem, és que ja no es tracta únicament de productes que podríem considerar de baix risc: llibres, tecnologia o entrades de teatre. Ara els consumidors s’atreveixen amb la compra d’objectes de tota mena.

Qui podia haver imaginat fa alguns anys que a internet es comprarien pneumàtics de forma online? Doncs això està succeint en els nostres dies gràcies a plataformes com neumaticos-outlet.es. En aquest portal podem triar tota tipologia de pneumàtics en funció de l’amplada, l’alçada el diàmetre i el tipus de pneumàtic que volem (d’estiu, d’hivern, etc.)

Alguns pensaran que es tracta d’una operació comercial de risc, encara que en aquest portal sabem exactament i en tot moment el que estem comprant. Òbviament la venda de pneumàtics es porta a terme només si l’usuari pertany a una empresa, llavors podrà rebre el pneumàtic (i altres peces d’automoció a baix cost que es venen a través del web) en el lloc que ho desitgi disposant de 30 dies per a poder efectuar un canvi.

En resum, si els pneumàtics es poden arribar a vendre per internet, podem arribar a pensar que en un futur tot tipus de productes circularan per les amples vies del ciberespai. És clar, sempre que el portal ofereixi molta seguretat al comprador.

Comparteix

Icona de pantalla completa