Per Tecnonews / AMIC

Política i internet són dos elements que estan fortament vinculats. De vegades, i ara que estem en plena campanya electoral, la xarxa pot ser un perfecte aliat per als candidats. No obstant això, en altres moments els que es presenten a presidir Espanya, preferirien que la gran hemeroteca que és el ciberespai, no existís.

La següent proposta està a cavall entre aquestes dues situacions abans descrites. No sabem si els polítics voldran que hi hagi “Thehumansnetwork” (la xarxa humana).

Es tracta d’una plataforma creada per Alberto Medrano que té com a intenció valorar des d’un punt de vista ètic als polítics. El baròmetre va des molt humà fins inhumà i pot ser molt interessant veure el que consideren els espanyols a Mariano Rajoy, Pedro Sánchez, Pablo Iglesias, Albert Rivera, Francesc Homs entre d’altres.

No només té aquesta funció “Thehumansnetwork” ja que els ciutadans podran (o millor dir podran intentar) fer arribar les seves propostes a través de la plataforma.

Medrano que també és el CEO de l’empresa, ha posat en marxa aquesta proposta coincidint amb el període electoral, així mateix, considera que el seu portal es pot aplicar a tot tipus d’entitats. Des persones famoses fins a empreses reconegudes poden tractar d’inscriure a la plataforma per veure quina és l’opinió ètica que mereixen entre aquells que els coneixen.

La idea neix d’una premissa clara: ser humà, més enllà de ser moral i èticament positiu, beneficia tant políticament com comercialment.

Comparteix

Icona de pantalla completa