Diari La Veu del País Valencià
Empar Moliner: ‘Ha trencat el codi ètic de tot periodista manipulant la realitat’

RedactaVeu / Barcelona.

La setmana passada, en la secció del comentari d’Empar Moliner dels Matins de TV3, l’escriptora va opinar sobre la popular notícia del senyals de trànsit que sols estan en valencià, on apareixia la ‘periodista’ valencianoparlant que afirmava no entendre el que indicaven.
L’escriptora assegurava que la periodista Laura Herreras, amb aquest fals testimoni, “ha trencat el codi ètic de tot periodista manipulant la realitat, ha fet veure que no entenia el senyal de trànsit i, per tant, que no li quedava clar si passar o no”.
A més, Moliner afirmava que els d’Antena 3 no havien anat a veure el que succeïa amb els senyals de trànsit, sinó que anaven amb la intenció que fóra cert allò que ells volien que passara.
Però, amb diferència, la reflexió més irònica de l’escriptora va tindre lloc quan va dir que, de tota aquesta gent que no entén els senyals en valencià, s’ha de fer “un cens d’aquestes persones, perquè és evident que no poden viatjar a l’estranger, si no demostren uns coneixements de l’idioma del país, perquè tindrien accidents”.

Carregant el vídeo…

Tot torna a la normalitat
El perfil de Twitter de la ‘periodista’ Laura Herreras sembla que torna a la normalitat després de romandre inactiu durant una setmana, que és quan va posar una piulada on mencionava l’assumpte de la notícia dels senyals, la qual va rebre infinitat de crítiques.

Comparteix

Icona de pantalla completa