Diari La Veu del País Valencià
Concert de l’Associació de la Música de Benifaió per als majors
Aquest diumenge a les 19.00 hores tindrà lloc el Concert Homenatge als nostres Majors per part de l’Associació Amics de la Música de Benifaió al Centre Cultural Enric Valor.

En aquest Concert-Homenatge, s’interpretaran obres d’Antonio Gilbert, Pablo Luna, Manuel Penella, Manuel Carrascosa, Miguel Pascual, Franceso Sartori, Agustín Lara i Gerónimo Giménez, sota la batuta de Juan José Navarro Brisa.

Així mateix comptarà amb la col·laboració especial del tenor Juan Miguel Rodríguez Villajos, que delectarà els assistents amb la interpretació de Granada i Con Te Partiró.

Aquest acte s’emmarca dins d’un cicle de concerts de primavera que portarà a terme l’Associació Amics de la Música de Benifaió i que culminaran els propers dies 4 i 10 de maig amb dos concerts al Mercat Municipal interpretats pels grups Instrumentals de Metalls i Quartet de Clarinets, a favor de Càritas Benifaió, per tal de recollir aliments no peribles tan necessaris per a les organitzacions benèfiques.

L’Associació Amics de la Música de Benifaió és una associació musical jove, nascuda a Benifaió, la finalitat és la promoció social i cultural de la música, en totes les seues vessants i manifestacions, així com realitzar, promoure, participar o donar suport amb concerts o altres esdeveniments públics musicals de caràcter benèfic on la finalitat siga de benefici per al conjunt de la societat.

Comparteix

Icona de pantalla completa