Per Tecnonews / AMIC.

Deixar de fumar és un acte difícil. Malgrat que les lleis beneficien als que volen abandonar aquest nociu hàbit (els impostos sobre el tabac o la famosa llei antitabac espanyola), la veritat és que aconseguir el propòsit és complicat.

El passat dia 31 de maig es va celebrar el Dia Mundial Sense Tabac. Durant aquesta jornada vam poder assistir a nombrosos mètodes per desterrar la cigarreta de les nostres vides, però, com la nostra és una pàgina dedicada a les NNTT, aquí et deixem les quatre aplicacions mòbil més interessant sobre el dificultós món de deixar el tabac.

Kwit és un app disponible tant per iOS, Android i Windows Phone que planteja l’acte de deixar de fumar com un joc. En total, l’usuari ha de portar activitats i minijocs que a més de tenir-lo entretingut, formen un total de 60 objectius per aconseguir deixar l’hàbit. Aquesta app totalment gratuïta afegeix una altra funció: sempre que l’usuari tingui ganes de fumar pot agitar el seu telèfon mòbil i Kwit llavors li enviarà missatges de motivació.

Quit Now també es construeix a força de reptes i objectius. El que fa diferent aquesta app és que inclou informació de l’Organització Mundial de la Salut (OMS) perquè vegis l’evolució del teu cos a mesura que estàs deixant de fumar.

Quit now està disponible per a iPhone i Android. Pertany a la Societat Espanyola d’Especialistes en Tabaquisme i hi trobarem consells i informació, i un sistema en el qual podràs veure els diners que t’estalvies per no estar fumant.

Finalment tenim Smoke Free que et proposa tècniques reals per poder deixar de fumar.

En resum, deixar de fumar és difícil però potser amb aquestes apps la cosa se’t farà més senzilla.

Comparteix

Icona de pantalla completa