Diari La Veu del País Valencià
Estalvi d’electricitat sense deixar d’usar l’aire condicionat
Per Tecnonews / AMIC.

Al contrari que altres països europeus, Espanya fa servir per al control domèstic de la temperatura sistemes que s’alimenten majoritàriament per electricitat. Un 48% de les Llars espanyols consumeix electricitat per a la refrigeració o calefacció. Depenent del proveïdor, la despesa anual en electricitat d’una família mitjana pot estar entre els 500 i 700 €. Utilitzant un sistema intel·ligent de control de la temperatura que utilitzi la geolocalització es pot estalviar fins a 150 o 200 € sense haver de prescindir de l’aire condicionat o la calefacció quan no calguin.

Amb el dispositiu tat° Climatització Intel·ligent qualsevol aparell d’aire condicionat (o aire condicionat amb bomba de calor) que utilitzi comandament a distància per infrarojos no pot convertir-se en un sistema de climatització realment eficient, que estalviï energia i diners als seus usuaris . A través d’aquest dispositiu connectat a Internet no tan sols podrem controlar a distància la temperatura i la configuració del nostre aire condicionat, també podrem estalviar una programació segons les nostres necessitats al llarg del dia i, el més Important, aquesta programació sempre estarà supeditada al fet que realment hi hagi algú a casa, cosa que el dispositiu pot saber a través dels serveis de localització al mòbil amb la nostra app gratuïta.

Aquest servei s’encarregarà d’apagar l’aire condicionat o la calefacció si tots els residents de la casa han sortit i, de la mateixa manera, s’ocupa de detectar quan la primera persona estigui tornant per tenir la casa a la temperatura desitjada. D’aquesta manera la casa sempre estarà a la temperatura adequada automàticament. A més podrem estar tranquils si en hem oblidat apagar l’aire abans de sortir, ja que también se n’ocupa. Gràcies a aquest funcionant, no només estarem estalviant en la despesa d’electricitat, també estarem utilitzant els recursos de manera més eficient quan realment els necessitem.

Comparteix

Icona de pantalla completa