Diari La Veu del País Valencià
El PP de l’Olleria demana la dimissió de la regidora del seu partit pel comentari homòfob

RedactaVeu / L’Olleria.

Al passat ple de l’Ajuntament de l’Olleria (la Vall d’Albaida) es va tractar un punt en què es va debatre una moció sobre del Dia de l’Orgull Lèsbic, Gai, Transsexual i Bisexual (LGTB), que és quan la regidora del PP de l’Olleria Gema Borrás va realitzar les polèmiques declaracions: “Els homosexuals tenen trastocades les hormones”, de les quals la Veu es va fer ressò. Posteriorment la regidora va demanar disculpes, que també es van publicar a la seua corresponent notícia en aquesta publicació. En aquell moment, el seu partit ja va condemnar les afirmacions de Borrás, explicant que “ni ens representen ni ens identifiquen. Ningú pot atacar la llibertat dels altres”.
Ara, el PP de l’Olleria ha anat un poc més lluny i ha demanat la dimissió de Gema Borrás, perquè no consideren suficients les seues disculpes. També les instàncies superiors d’aquest partit van desautoritzar les declaracions de la regidora olleriana.
Repercussions televisives
Aquestes declaracions homòfobes de Borrás han arribat fins i tot a La Sexta Noche, on Marhuenda i Inda van donar proves suficients de la visió centralista en què viuen.

Comparteix

Icona de pantalla completa