Diari La Veu del País Valencià
Presentació del disc ‘Les nostres arrels’ a l’Auditori de la Nucia

RedactaVeu / La Nucia.

El dissabte 11 de juny, la coral de la Unió Musical la Nucia farà el seu pròxim concert, i que serà molt especial: el de la presentació del seu primer disc, anomenat “Les nostres arrels’.

És un treball discogràfic en el qual participen la coral nuciera, l’Agrupació Coral de Finestrat i la Rondalla de Cant i Corda de l‘Associació d’Amics de la Música de Callosa d’en Sarrià. Un projecte folklòric basat en la música tradicional valenciana, adaptat per a coral de veus mixtes i rondalla.

La recaptació del disc anirà destinada a una causa benèfica i per això, els diners que es generen es destinaran a l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzhèimer de la Marina Baixa, així com a cobrir part de les despeses de producció.

Les entrades per al concert tenen un cost de 3€, però també es pot col·laborar amb el projecte d’una altra manera.

Per a això, la Unió Musical La Nucia obri una fila 0 on els interessats poden realitzar les seues aportacions, i tindran dret a un seguit de recompenses que es lliuraran en mà en el concert del proper 11 de juny. Cal realitzar una transferència o un ingrés en el següent compte bancari, especificant en concepte, el nom i cognoms de la persona que realitza l’aportació, i després enviar un correu electrònic a [email protected] amb les dades de contacte. El llistat de recompenses és el següent, en funció de l’aportació:

Comparteix

Icona de pantalla completa