Diari La Veu del País Valencià
‘A la Valenciana’ aspira a duplicar el nombre de diputats i lluitarà per ser 1a força a Castelló

RedactaVeu / Vila-real

La coalició A la Valenciana, Compromís-Podem-Esquerra Unida, aspira a desmarcar-se en Castelló i consolidar-se com a principal referència de l’esquerra, a duplicar el nombre de diputats i senadors aconseguits el passats comicis del 20-D i pugnarà per ser primera força a les comarques del Nord i al País Valencià. Aquests són els objectius manifestats pels principals representats de la candidatura, que hui s’ha presentat al Termet de Vila-real.

A l’acte d’aquesta vesprada, que ha tingut lloc a les 19.30, han participat la número u de la candidatura al Congrés, Marta Sorlí; la número dos de la llista, Claudia Varella; i el número tres, Sebastián Bretones. Així mateix, també han intervingut els membres de la candidatura al Senat, Jordi Navarrete, i la número dos, Emilia Sánchez Pantoja, així com altres membres de les forces polítiques que conformen la confluència.

“Vila-real serà el punt de partida per reforçar encara més la veu valenciana a Madrid; per portar noves veus al Congrés i al Senat que reforcen les polítiques pensades per a les persones; per poder plantejar a Madrid els problemes dels castellonencs i les castellonenques i les mesures necessàries per millorar la qualitat de vida de la gent de les nostres comarques”, ha assegurat Marta Sorlí. Per la seua banda, Claudia Varella ha insistit en la necessitat de “sumar més suport ciutadà per poder renovar les institucions, democratitzar-les i acabar amb la corrupció”.

Així mateix, el candidat al Senat Jordi Navarrete, que el 20D es va quedar a les portes d’aconseguir escó, ha recordat que “ja vaig dir al desembre que anar a Madrid no és anar a demanar, sinó a decidir. A partir del dia 27 ho faré realitat”. I la veu d’Emilia Sánchez Pantoja no pot passar tampoc desapercebuda, perquè “el Senat necessita una remodelació interna, i només amb el suport de la gent ho podem aconseguir”.

Comparteix

Icona de pantalla completa