Diari La Veu del País Valencià
Tibi acollirà la I Trobada de Pobles per la Diversitat
RedactaVeu / Tibi

El col·lectiu LGTBI MARIola, “després de l’èxit de la passada convocatòria del dia internacional contra la LGTBIfòbia”, està ultimant els preparatius per acollir el primer encontre dels pobles per la diversitat. Aquest primer encontre tindrà lloc a Tibi el pròxim dissabte 11 de juny i ha estat organitzat amb la col·laboració de l’Ajuntament i diverses entitats de la localitat.

L’encontre pretén ser una jornada d’oci, visibilitat i reivindicació per la normalització de la diversitat sexual i identitat de gènere als nostres municipis i, segons han anunciat els organitzadors, aquestes jornades “aniran rodant poble per poble de forma anual”.

“Volem que siga una festa per a totes i tots, per a la gent del poble i les persones que ens visiten des de les nostres comarques i els voltants”, anuncien des del col·lectiu organitzador. I subratllen: “Estem organitzant una jornada molt completa, oberta a totes i tots amb independència de l’orientació sexual i identitat de gènere” i “volem compartir aquest dia amb el màxim nombre de persones per omplir de diversitat la població de Tibi”.

La jornada comptarà amb visita cultural pel municipi, dinar de germanor organitzat pels membres de MARIola, una Batukada, un fotoreclam, música, una actuació, discjòqueis i l’actuació del ‘Cabaret solidari Mantequilla de Colores’. Tot amb toc d’humor i reivindicació per assolir la igualtat real als nostres municipis.

Els interessats en participar en la jornada i en el dinar, poden fer la seua reserva a través de l’esdeveniment de Facebook del col·lectiu o també enviant un mail a [email protected].

El portaveu del col·lectiu, Jordi Jiménez, ha manifesta el seu convenciment que aquesta jornada serà “tot un èxit d’assistència” i que “omplirem els nostres municipis de color i alegria”, ja que “la gent ja està farta de viure amagada i de no poder ser lliure al seu propi poble”.

Comparteix

Icona de pantalla completa