Diari La Veu del País Valencià
#ALaValenciana presenta hui les seues candidatures ‘per guanyar al PP’ el 26J
L. Part / València

La coalició electoral ‘A la Valenciana’, integrada per Compromís, Podem i EUPV, celebrarà aquest dimecres, primer de juny, al centre de la ciutat de València, l’acte de presentació de les seues candidatures, amb les quals es mostren absolutament convençuts d’erigir-se com la primera força en les pròximes i crucials eleccions estatals del dia 26 en l’àmbit territorial del País Valencià.

En l’acte de presentació intervindran Joan Baldoví (Compromís), Àngela Ballester (Podem), Rita Bosaho (Podem), Marta Sorlí (Compromís), el síndic de Podem a les Corts, Antonio Montiel, i la portaveu de Compromís Mónica Oltra. Tindrà lloc a la plaça del Pilar del cap i casal –en principi estava previst a l’explanada del MuVIM- a partir de les 20 hores.

El candidat al Congrés, Joan Baldoví, ha publicat una piulada en la qual anuncia que amb aquest acte de posada de llarg de la nova coalició “comença el camí de la segona volta per guanyar les eleccions al PP i permetre un govern ‘a la valenciana’”.

Per la seua banda, la candidata per Podem de la coalició, Angela Ballester, ha anunciat al seu compte de Twitter que aquesta vesprada presenten “la candidatura que desempatarà amb el PP. Aquesta segona volta, #alavalenciana’.

En la mateixa línia, el també candidat al Congrés per Esquerra Unida del País Valencià (EUPV), Ricardo Sixto, ha fet una crida a les xarxes socials per tal d’animar als electors a acudir a la plaça del Pilar: ‘És avui! #ALaValenciana vine a agafar forces amb nosaltres per a la campanya’.

Comparteix

Icona de pantalla completa