Diari La Veu del País Valencià
El PP de l’Alcúdia culpa els alcaldes del problema de l’aigua a la Ribera
RedactaVeu / l’Alcúdia

En el debat de la moció presentada dimecres en el plenari de l’Ajuntament de l’Alcúdia per a tractar la situació causada per la contaminació dels aqüífers de la comarca i per a exigir a la Generalitat el subministrament d’aigua potable a la Ribera, el portaveu del PP (José Luis Vallés) afirmà que la Generalitat no és la principal responsable de la situació existent i que els alcaldes dels pobles afectats (entre d’altres Elena Bastidas d’Alzira, Lola Botella de Carcaixent, Ernesto Sanjuan de Cullera o Vicent García Mont d’Algemesi) “s’han adormit esperant que vinga algú i solucione el problema”. Vallés també afirmà que els ajuntaments implicats “no han fet res per millorar l’aigua dels seus pobles”.

L’alcalde de l’Alcúdia i president comarcal del PSPV respongué al regidor del PP que els ajuntaments de la comarca no poden resoldre el problema per ells mateix i que això és responsabilitat directa de la Generalitat, que “és la que no ha complit amb les seues obligacions i la que ha deixat perdre més de 15 anys sense cap resultat donant pals de cec i malbaratant milions d’euros en obres que no han donat solució al problema”.

En eixa moció, aprovada per unanimitat, exigiran a la Generalitat una solució al problema “desprès de més de 15 anys sense complir les seues obligacions”. Entre d’altres acords, figura l’acabament immediat de les obres de la potabilitzadora i de les obres de connexió necessàries per a donar aigua ràpidament a tots els pobles afectats i l’obtenció de la concessió de l’aigua.

Comparteix

Icona de pantalla completa