Diari La Veu del País Valencià
Petició formal a l’Ajuntament de València per a dedicar un carrer a Guillem Agulló

RedactaVeu / València.

Acció Cultural del País Valencià (ACPV), el Movimiento contra la Intolerancia, Comunidad Israelita de Valencia, Federación Maranatha de Asociaciones Gitanas, Lambda, Plataforma Ciudadana contra la Islamofobia i Ververipén Rroms por la Diversidad presentaran aquest dijous en l’Ajuntament de València una petició formal adreçada a l’alcalde Joan Ribó perquè aquest consistori dedique un carrer de la ciutat a Guillem Agulló, com a símbol de la memòria de totes les víctimes de crims d’odi.
ACPV ja va encetar a principis de maig una campanya a la plataforma Change.org on demanaven aquesta mateixa acció, de posar el nom de Guillem Agulló a un carrer de València, a l’alcalde i la resta de partits que formen aquest consistori. Actualment la petició ha aplegat 3.741 signatures que serviran per demostrar l’interés en aquesta demanada.
Faura
El grup municipal de Junts per Faura ha aconseguit el compromís unànime del ple de l’Ajuntament de Faura de dedicar un espai públic de la vila a la memòria de Guillem Agulló.

Comparteix

Icona de pantalla completa