Compromís culpa el govern d’Alcoi del 'col·lapse' de la telefonia mòbil durant les festes

David Abad: "No entenem com l’equip de govern no ha intentat solucionar un problema que ja es va patir l’any passat"
25 abril 2013 01:00h
El Grup Municipal Compromís per Alcoi ha lamentat la "falta de previsió del Govern Municipal davant el col·lapse de la xarxa de telefonia mòbil que es va produir en Festes, i que va afectar principalment el centre de la ciutat", donada la gran quantitat de persones que assistiren als esdeveniments i que intentaven comunicar-se amb els amics o enviar fotos o comentaris en les xarxes socials.
 
En paraules del regidor de Compromís, David Abad, les festes de Moros i Cristians d’Alcoi són d’Interés Turístic Internacional "i és bo que tinguen la projecció que els pertoca".
 
En una època en què les noves tecnologies tenen una importància cabdal, i que cada volta hi ha més usuaris de mòbils i de xarxes socials, "l’Ajuntament ha de garantir els serveis als usuaris en les condicions més òptimes. Perquè en el fons qui ix beneficiada de què la xarxa de mòbil funcione és la mateixa Festa i la ciutat. Els mateixos assistents li fan una difusió exponencial per tot el món transmetent en directe el que està passant a través de les xarxes socials", recalca el regidor nacionalista.
 
Segons David Abad, "l’any passat ja es va patir, fins i tot es va arribar a dir que el president de la Generalitat portava un inhibidor de freqüència, cosa que no era certa. I enguany també, sobretot el Dia de les Entrades, resultava complicat parlar pel mòbil i quasi impossible navegar per les xarxes socialsʺ.
 
El regidor de Compromís considera necessari que el Govern Municipal exigisca o negocie amb les operadores de telefonia mòbil que posen tots els recursos a l’abast perquè els usuaris de xarxes socials a través de telefonia mòbil puguen retransmetre tot el que està passant als carrers d’Alcoi.
 
"Així es fa ja a les zones de platja en els mesos d’estiu, en els grans esdeveniments esportius o en altres festes com els Sants Fermins de Pamplona o en Sevilla on s’acumula gran quantitat de persones", conclou.

 
 
next