Diari La Veu del País Valencià
Últimes oportunitats per veure La Gossa Sorda en viu

RedactaVeu / València.

La setmana passada, La Veu anunciava quin seria l’últim concert de La Gossa Sorda a terres valencianes, però ara cal destacar que ‘L’última volta’ dels pegolins serà al festival Fuji Rock (Japó) el divendres 22 de juliol.
Aquesta gira de comiat del grup ha servit per gravar un doble CD – DVD titulat com aquesta, ‘L’última volta’, i que va ser gravat en dos concerts el passat mes de desembre a la sala Repvblicca de Mislata. Dues hores de música on La Gossa Sorda fa un repàs de tota la seua trajectòria, des de la primera maqueta fins al darrer disc, La Polseguera. Compten, per a l’ocasió, amb la col·laboració d’un grapat d’amics que els han acompanyat tots aquests anys. Components de grups com Obrint Pas, La Raíz, Zoo, Aspencat, Auxili, Smoking Soul’s i cantants com Feliu Ventura, Manuela Alandes i Carles Dénia. La Gossa rescata alguns temes antics i prova amb nous arranjaments i perspectives en els temes més coneguts. Al següent vídeo podeu gaudir de les cançons d’aquest disc.
>

Vídeo: Canal Maldito Records.

17 anys de trajectòria
Després de 17 anys del seu primer concert, La Gossa Sorda diu adéu als escenaris. Han estat molts anys i molts kilòmetres a l’esquena, un procés d’aprenentatge musical que ha marcat les vides dels components del grup, que ha gravat cinc discs d’estudi.
>

Vídeo: Canal Maldito Records.

Signatures i acústics
Dijous 2 Juny – FNAC València – 19h
Dijous 9 Juny – Casal Jaume I de Gandia
Dissabte 18 Juny – Casa de la cultura de Pego + CONCERT DE COMIAT
>

Vídeo: Canal Maldito Records.

Comparteix

Icona de pantalla completa