La direcció de Compromís acudeix al ple de la Nucia per donar suport al seu regidor

Gerard Fullana i Àgueda Micó han volgut estar presents al plenari “davant els continus atacs verbals i faltes de respecte propiciats des de l'equip de govern” cap al regidor de Compromís
26 maig 2016 01:00h

RedactaVeu / la Nucia

El portaveu de Compromís a la Diputació d'Alacant i regidor de l'Ajuntament de Xaló, Gerard Fullana, i la secretària d’Organització de Compromís i recentment triada coordinadora nacional del BLOC, Àgueda Micó, han acudit al plenari de la Nucia (la Marina Baixa) celebrat aquest dijous, “per a mostrar el seu suport al regidor de Compromís en la localitat, Pep Pastor, davant els continus atacs verbals i faltes de respecte propiciats des de l'equip de govern de la Nucia cap al regidor de Compromís”.

Segons fonts de Compromís, com ja va succeir al ple d'abril, els regidors del Partit Popular “han tornat a menysprear i insultar” el portaveu de Compromís a l'Ajuntament. “Els sap greu que des de Compromís demanem informació i respostes sobre la seua tasca al front del govern,es pensen que amb la seua actitud deixarem de portar la veu de la ciutadania a l'Ajuntament”, ha lamentat Pep Pastor.

Per la seua part, Gerard Fullana ha demanat al govern del Partit Popular “un comportament més professional”, i ha atribuït la seua manera de fer a les “velles formes de fer política a què ens ha tingut acostumats el PP en els últims 20 anys a totes les institucions d’arreu del País on ha governat, com és el cas encara de la Nucia”.

Segons ha manifestat Àgueda Micó, “els atacs personals propiciats des del PP cap al nostre regidor són furibunds i sense sentit”. “És una llàstima veure com el Partit Popular converteix un ple on s'hauria de debatre sobre com solucionar els problemes de la gent, en un espectacle on els crits i les desqualificacions personals tracten d'amagar la mala gestió del PP al capdavant del govern local”, ha lamentat.
 
 

 
next