Diari La Veu del País Valencià
‘A la Valenciana’ registra les seues llistes per a Alacant amb vista a un govern progressista
RedactaVeu / Alacant

La número 1 per al Congrés, Rita Bosaho, ha destacat que aquesta és “una candidatura amb més experiència de la que teníem quan ens en vam anar a Madrid el 20D. Ens han demanat una cosa, un canvi en aquesta ciutat i en aquest país. I l’objectiu d’aquesta unió no és un altre que cercar solucions als problemes que mai ens han donat les forces que fins llavors han vingut governant-nos. Hem vingut a treballar. I ho hem demostrat i fet des del dia u de la nostra arribada al Congrés, un lloc on ens hem convençut de com s’oblida la ciutadania una vegada i una altra”.

Per la seua banda, el numero dos de la llista de la coalició, Ignasi Canela, ha apuntat que “la ciutadania va votar un canvi que no va ocórrer perquè alguns partits no van assumir que el futur govern ha de ser de coalició”. “El que demanem a la resta de partits –ha continuat- és que diguen amb qui volen pactar i formar govern a partir del 26 de juny. Nosaltres ho tenim clar: un govern de coalició, com és aquesta candidatura, amb altres forces progressistes”, ha afegit.

En aquest sentit, el número 6 de la llista i candidat d’Esquerra Unida, David Rodríguez, ha ressaltat que “la suma de forces és necessària per liderar el canvi d’esquerres que necessita el país. I volem liderar aquesta transformació ‘A la Valenciana’ i amb la resta de l’Estat”.

La llista per al Congrés de la coalició la conformen, en aquest ordre, Rita Gertrudis Bosaho (Podemos), Ignasi Candela (Compromís), Txema Guijarro (Podemos), Vicent Molina Perona (Compromís), Noelia Olivares González (Podemos), David Rodríguez Fernández (EUPV), Beatriz Nadal (Compromís), Rubén Martínez Dalmau (Podemos), Marta Guillén (Alternativa Socialista), Sonia Calderón (Podemos), Cristian Fortanet (Podemos) i Gerard Fullana (Compromís).

La llista al Senat està integrada per Vicenta Jiménez (Podemos), Albert Ramón Poveda (Compromís) i Isaac Torregrosa Cecilia (Compromís).

Comparteix

Icona de pantalla completa