El consens en el Bloc passa per enfortir el partit i dos 'secretaris generals'

Els equips d’Àgueda Micó i Rafa Carbonell són “optimistes” per arribar al Congrés en una llista única i un projecte potent
19 maig 2016 01:00h

Xavier Pérez / València.

A dos dies del Congrés del Bloc més important de la història del partit, les dos candidatures- la d'Àgueda Micó i la de Rafa Carbonell-  esgoten el temps per a donar els seus missatges a tot arreu dels col·lectius del País Valencià, però també per negociar i arribar a aquest cap de setmana en una llista unitària i consensuada i que evite un enfrontament que cap dels dos bàndols desitja, encara que el consens passa per arreplegar les sensibilitats de les dos opcions.

Així, en la segona reunió celebrada a València entre les dos candidatures, s’ha avançat pel que fa a “l’estructura de la nova direcció”, segons ha explicat a La Veu Miquel Torres, portaveu de la candidatura d’Àgueda Micó. Torres ha recalcat la “bona voluntat de les dos candidatures d’arribar a un acord, seguirem parlant, per tant sóc optimista.

En aquesta segona reunió els mateixos protagonistes: per part de l’actual secretària d’Organització, el conseller Vicent Marzà, Lluísmi Campos i Miquel Torres, i per la banda de Rafa Carbonell, Mentxu Balaguer, Lluís Pastor i Josep Melero.

En aquest sentit, Mentxu Balaguer ha assenyalat a La Veu que “estem treballant en dos aspectes fonamentals com és l’enfortiment del Bloc i poder estructurar dos secretaris generals que estiguen al mateix nivell i que hem proposat des de la nostra candidatura”.

“Sobre la taula hen aportat una proposta global per arribar a un acord i esperem que això al llarg de les pròximes hores siga una realitat, no volem un consens perquè sí", ha explicat la regidora de Corbera.

Mentrestant, el Comitè Organitzador del Congrés (COC) prepara un congrés, que s’espera multitudinari en el pavelló 7 de Fira València on s’han inscrit 2.000 militants. 
next