Diari La Veu del País Valencià
L’Ajuntament del Perelló ‘no pagarà les pèrdues’ de l’Agrupació Musical
RedactaVeu / El Perelló

L’Ajuntament del Perelló, a través d’un comunicat, ha donat resposta a la Carta Oberta que ahir publicava La Veu en fer-nos arribar l’Agrupació Musical del Perelló el seu comunicat en què denunciava que “les decisions del govern local ens porten a la desaparició”, entre altres qüestions.

Així doncs, a través d’un escrit emès per l’Ajuntament, es pregunten “per què haurien de tindre un tracte de favor amb alguna de les associacions” que conviuen al Perelló. En eixe sentit, responen que “totes són importantíssimes” i que “aquest Ajuntament està a favor de fomentar la Cultura, i concretament la música, no obstant això, no és menys important que ha de prevaler el criteri d’un repartiment equitatiu dels fons públics”.

Tot seguit, en primera persona, l’Ajuntament argumenta que l’ens ha assumit “totes les despeses de manteniment del local cedit”, igualment l’ajuntament “paga les despeses dels concerts”, i conclou, “en resum, amb l’expressió tot ho paga l’Ajuntament!, es resumeix millor”. Afegeix una xifra, i diu que entre unes despeses i ajudes se’ls ha donat a l’Agrupació Musical del Perelló “19.000 euros”.

Seguint amb la resposta, l’Ajuntament explica el conveni a què es tractà d’arribar (poden llegir els punts en el document adjunt), però que en “arribar a l’apartat econòmic, la presidenta preguntà: “on estan els guanys”, un fet que explica l’ajuntament “els estranyà, perquè l’Agrupació Musical és una associació sense ànim de lucre”.

Per tot això, l’Ajuntament creu que “el problema és un problema econòmic, de guanys i pèrdues d’una agrupació local” i l’Ajuntament “dóna suport (sic), subvenciona i col·labora però no paga guanys a ningú”.

Finalment, l’Ajuntament “mantindrà” la quantitat econòmica oferida per aquesta anualitat (4.800 euros, beques d’estudi i despeses d’organització dels concerts) i si “la propera anualitat, si així es justifica, podrà destinar una major quantitat a l’Agrupació”.

Comparteix

Icona de pantalla completa