Diari La Veu del País Valencià
Vos oferim el nou videoclip inèdit de VerdCel en exclusiva: ‘Tela amb…

RedactaVeu / València.

Fa uns dies vos anunciàvem que des de La Veu estàvem treballant colze amb colze amb VerdCel per enllestir aquesta nova estrena. Així, però, fa unes setmanes vos oferíem l’estrena de Fulla perenne, realitzat per Laura Vaughan.

Hui tenim el plaer de traslladar-vos un nou videoclip inèdit del grup alcoià, es tracta de Tela amb tela, una cançó que forma part del recopilatori Estacions són cançons que VerdCel està portant arreu del territori aquest 2016.

Tela amb tela compta amb la realització i animació d’Anna Miñana i de Cecilia Frachia. Com sabeu, aquest treball, igual que els altres, gira al voltant d’uns conceptes que ens expliquen les seues creadores. Anna Miñana, “una alcoiana, també vivint a Catalunya” ha treballat al costat de Cecilia Frachia, ambdues puntualitzen que per fer el videoclip “vam escoltar i parlar sobre la cançó reiteradament” amb VerdCel. “Davant elements que en principi semblen oposats volíem plantejar una lluita i per això creàrem un personatge d’aparença innocent però amb la força suficient com per a lluitar fent servir aquest tret, aquesta arma”. Tot plegat, expliquen les creadores, la tècnica “cut out” i “les coses fetes a mà”, per les quals mostren “especial predilecció” tindran molta força en aquest nou videoclip, Tela amb tela, d’Estacions són cançons de VerdCel.

>

Comparteix

Icona de pantalla completa