Diari La Veu del País Valencià
Massamagrell espera amb gran il·lusió les ‘Nits Màgiques de pilota’

PilotaVeu / Massamagrell.

Arriba el bon temps i amb ell les ganes i la il·lusió d’organitzar esdeveniments de pilota dels que marquen empenta.

El Club Pilotari Massamagrell és un d’aquests que no vol deixar passar l’oportunitat de donar-li vida a les seues instal·lacions aquest estiu amb un gran esdeveniment per gaudir de l’espectacle de pilota valenciana.

Es tracta de les ‘Nits Màgiques de pilota’ un campionat atractiu i innovador tant per als jugadors participants com per als aficionats que es disputarà entre les parets del minitriquet de Massamagrell des del pròxim divendres 20 de maig fins el 8 de juliol on conclourà amb les finals.

Als equips participaran tant exjugadors de renom com jugadors actuals, vinguts d’arreu de les comarques del territori valencià i especialistes de les diferents modalitats de pilota valenciana.

Exjugadors mítics de l’escala i corda com Ribera, Sarasol II, Muedra, actuals referents de galotxa com Moro, Zanon, Juanjo… o de frontó com Montesa, Adrian de Museros, Adrian de Quart o inclús jugadors de Raspall com Ricard i Guillem entre molts altres, s’uniran per formar un total de 16 parelles de màxim nivell que lluitaran a partir del divendres dia 20 per aconseguir un campionat d’escala i corda que de segur es convertirà en un referent.

El minitrinquet de Massamagrell durant la partida de Genovés vs Âlvaro. Fotografia: J.Cano.

Presentació del campionat

La gala de presentació del campionat ‘Nits màgiques de pilota’, serà al Marina València Club Beach el pròxim dilluns 16 de maig a partir de les 19.30.

A l’acte està convidat tot el món de la pilota valenciana, i comptarà amb la presència dels jugadors participants així com patrocinadors i mitjans de comunicació. I tindrà lloc també el sorteig dels encreuaments de les eliminatòries, i es donarà a conèixer el calendari del campionat que començarà el pròxim divendres dia 20 amb una doble jornada a les 20.00h de la vesprada i a les 23.00h de la nit, amb sopar al mateix minitrinquet i amb entrada GRATUÏTA.

Pilota Viva!

Nits màgiques de pilota Massamagrell. Imatge: CPV Massamagrell.

Comparteix

Icona de pantalla completa