Diari La Veu del País Valencià
#PrimaveraEducativa: 100.000 persones, Marzà reforçat i amb el suport de Puig

RedactaVeu / València.

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha assistit a l’acte de cloenda de la Primavera Educativa, que ha tingut lloc al Palau de la Música. A l’acte han intervingut el secretari autonòmic d’Educació i Investigació, Miguel Soler, i el conseller d’Educació, Cultura i Esports, Vicent Marzà.

Vicent Marzà ha agraït la col·laboració de totes les institucions, centres educatius, voluntaris i ciutadania: “Hem demostrat que quan els valencians i valencianes ens donem la mà, som capaços de fer moltes coses junts, com desbordar un riu de cultura i educació”.

“La Primavera Educativa ha visibilitzat durant tres dies la reconstrucció del sistema educatiu valencià que fem entre totes i tots, els mestres, les famílies, els xiquets i el conjunt de la societat valenciana”, ha dit Marzà.

“La Primavera Educativa ha estat una bona manera de mostrar allò que es fa bé i s’ha vist no només que es fan bé les coses, sinó que la gent té il·lusió de transmetre-ho, de compartir-ho, de reconstruir l’educació. És perfecte per a la gent que realment ens estimem el que passa a dins les aules i gaudim conjuntament de tot açò per fer que l’educació siga una eina de transformació social valenciana”.

Miguel Soler ha donat les gràcies a les “més de 100.000 persones que han participat en la Primavera Educativa”, i ha recordat la importància de garantir “una educació inclusiva, perquè és un dret de tots, i la nostra obligació és treballar perquè siga una realitat”.

Les “albaes” i la música de Vicent Torrent han sigut les encarregades de tancar aquesta primera edició de la Primavera Educativa.

Comparteix

Icona de pantalla completa