Diari La Veu del País Valencià
ERPV denuncia el veto de Compromís i Podemos a la seua participació en la confluència
RedactaVeu / València

El president d’Esquerra Republicana del País Valencià, Josep Barberà, ha denunciat “el veto per part de Compromís i Podemos a la participació d’Esquerra Republicana, Els Verds del País Valencià i Esquerra Nacionalista Valenciana en la candidatura de confluència valenciana.

Barberà ha explicat que no es tracta d’un desencontre al voltant de la conformació de les candidatures o del programa: “Simplement, ni ens han deixat expressar-nos en el que ha estat un canvi continu d’interlocutors i mitges veritats. Esquerra Republicana, com sempre, hem demostrat la nostra voluntat inequívoca de sumar en un moment excepcional com el que vivim, amb la vocació d’assolir grup parlamentari propi al Congrés dels Diputats”, ha denunciat.

El dirigent republicà ha afegit que “la coalició entre Compromís i Podemos a la qual finalment s’ha afegit Esquerra Unida “no té cap interès en tenir grup parlamentari propi” i que la presència d’Esquerra Republicana del País Valencià “era la garantia de poder complir el reglament del Congrés i poder fer grup i no han volgut ni parlar-ne”.

“Fa 4 mesos, Esquerra Republicana, Els Verds i ENV ja vam advertir que no podrien assolir grup i ara ens trobem en la mateixa situació. Ara, davant l’oportunitat d’esmenar l’error i tenir les millors eines al servei dels interessos dels valencians, utilitzen el veto”, s’ha lamentat.

Comparteix

Icona de pantalla completa