Diari La Veu del País Valencià
CCOO PV i UGT-PV donen suport a un grup valencià en el Senat
RedactaVeu / València

Els sindicats CCOO PV i UGT-PV mostren la seua “preocupació” davant l’emergència social que suposa l’increment de la desigualtat i la pobresa que, junt a la pèrdua de drets laborals, “han deixat en una situació de vulnerabilitat a una part significativa de la població”. També adverteixen de la necessitat d’atendre aquesta realitat des d’unes institucions polítiques “que estan ja massa temps en interinitat”.

Ambdós sindicats del País Valencià consideren, a més, que el nostre territori està infrafinançat, per la qual cosa assenyalen les dificultats del Govern valencià per a garantir la qualitat dels serveis públics i millorar l’atenció social. Insten, per tant, els partits que defensen els interessos de la majoria treballadora a fer un front comú que permeta la reversió de les retallades i el finançament de les polítiques socials.

“I açò solament serà possible –assenyalen- si aconseguim que la cambra baixa no bloquege qualsevol projecte que vaja en aquest sentit”, asseguren.

UGT-PV i CCOO PV advoquen també per la reforma del Senat perquè siga una vertadera cambra de representació territorial.

“Actualment és una institució injuriada, perquè no es considera útil. No obstant açò, la ciutadania aspira al fet que estiga al servei dels interessos de la majoria social i al fet que no siga un lloc de retir de la classe política”, manifesten.

Comparteix

Icona de pantalla completa