Diari La Veu del País Valencià
La UV oferirà més de vint activitats durant la #PrimaveraEducativa
RedactaVeu / València

La Universitat de València participarà, amb més de vint activitats, en la #PrimaveraEducativa, la festa de l’educació que se celebra els dies 13, 14 i 15 de maig a l’antic llit del Túria. Més de 160 membres de la Universitat mostraran les propostes educatives que ofereix la institució acadèmica adaptades al públic infantil i familiar.

Aquesta iniciativa, organitzada per la Conselleria d’Educació, pretén reunir un gran nombre de centres escolars i acostar a la societat les propostes educatives que ofereixen. La Universitat de València disposarà d’un estand de quatre cents metres quadrats situat al costat del Pont de l’Exposició. El Vicerectorat d’Estudis de Grau i Política Lingüística, mitjançant el Servei d’Informació i Dinamització (Sedi), ha estat l’encarregat de coordinar la programació que abasta totes les àrees de coneixement que s’imparteixen en la institució acadèmica.

Activitats per a totes les edats

L’ampli ventall d’activitats que es presenta s’adreça a tots els públics, tot i que estan especialment adaptades per a les xiquetes i xiquets i a les seues famílies. Hi haurà un divertit fotoreclam amb vestimenta acadèmica, jocs infantils, tallers, demostracions i experiments i altres accions relacionades amb la salut, la tecnologia, el medi ambient o la igualtat. Aquesta institució ja compta amb experiències prèvies com Expociència.

El Sedi ha editat un fullet informatiu amb la relació d’activitats que s’oferiran, una breu explicació de cadascuna i el dia i l’hora de la celebració. Les propostes es concreten en jocs per a xiquets i joves i tallers sobre l’aroma de les plantes, l’ús de la veu en l’escola, la llengua de signes, els hàbits posturals, aprendre a menjar sa, una vida amb salut, salut podològica i bucodental, reanimació cardiopulmonar, l’observació del sol amb telescopis, l’experimentació amb il·lusions òptiques, demostracions i experiments de química i física, robots futbolistes, l’empremta ecològica que deixem, una gimcana matemàtica, una actuació de dolçaines i percussió, una exposició fotogràfica i una exhibició d’esport adaptat.

El programa complet es pot consultar en: http://links.uv.es/5Qz05LG.

Amb el lema “Un riu d’educació valenciana”, l’antic llit del riu Túria de la ciutat de València s’omplirà també d’exposicions amb els treballs d’alumnes i tot tipus d’experiències que volen mostrar la qualitat de l’ensenyament del sistema educatiu valencià.



Comparteix

Icona de pantalla completa