Diari La Veu del País Valencià
Consulta ací l’oferta i distribució de les 1.610 places docents de la Generalitat

RedactaVeu / València.

El Diari Oficial (DOCV) ha publicat el decret del Consell pel qual s’aprova l’oferta d’ocupació pública de personal docent no universitari dependent de la Conselleria d’Educació de la Generalitat per a l’any 2016, amb 1.150 places d’accés lliure al costat d’altres 460 de promoció interna que sumen un total de 1.610.

Quant als diferents cossos, s’oferiran 482 places de mestres, totes aquestes de nou ingrés, mentre que l’oferta per al cos de professors d’Ensenyament Secundari contempla 520 places, de les quals 400 són d’accés lliure i 120 de promoció interna.

Les oposicions per a professors d’Escoles Oficials d’Idiomes comptaran amb 50 places, totes aquestes de nou ingrés, igual que les 30 places convocades per a professors de Música i Arts Escèniques.

També seran de nou ingrés o el que és el mateix, accés lliure, les 40 places de professors d’Arts Plàstiques i Disseny i les 110 places convocades per a professors tècnics de Formació Professional.

Quant als cossos de catedràtics, seran de lliure accés les 38 places que es convoquen per a catedràtics de Música i Arts Escèniques. La resta de places seran de promoció interna. És el cas de les 16 places per a catedràtic d’Arts Plàstiques i Disseny, i les 299 places convocades per a catedràtics d’Ensenyament Secundari i escoles oficials d’idiomes.

Així mateix, seran de promoció interna les 25 places que contempla l’ordre per a inspectors d’Educació. La Generalitat ha disposat una quota del 7% de les vacants, que seran cobertes per personal amb discapacitat de grau igual o superior al 33%, sempre que els aspirants superen les proves selectives.

Comparteix

Icona de pantalla completa