Diari La Veu del País Valencià
Dissabte, nova ruta del Balafiament: ‘Del ‘caloret’ corrupte al pes de la justícia’
RedactaVeu / València

Després de tres anys d’activitats, la Ruta del Balafiament de València, promoguda pel col·lectiu periodístic Xarxa Urbana, realitzarà el pròxim dissabte 30 d’abril un nou recorregut “per a continuar en la seua labor divulgativa, crítica i pedagògica i facilitar a la ciutadania i als mitjans de comunicació, la reflexió sobre l’herència rebuda del govern del Partit Popular”.

Una gestió, la del PP, que els organitzadors consideren que ha estat marcada “per un quantiós deute públic resultat d’inversions inútils, obres megalòmanes, adjudicacions “a dit” i sobrecostos, que tenen obstinat el futur de la capital i del País Valencià”.

Adéu Rita, acte de repulsa ciutadana

Els participants podran presenciar un acte de repulsa ciutadana i de comiat de l’“Era Rita” i de la seua “nefasta” figura, format per un elenc divers i significatiu de polítics, activistes, investigadors i poetes socials “que d’una manera o una altra igual que la Ruta del Balafiament han contribuït al seu desemmascarament i caiguda”.

El col·lectiu periodístic Xarxa Urbana ha fet una crida a participar en aquesta ruta que constitueix, asseguren, “una trobada crítica, política i cultural molt interessant” i que estarà, anuncia, “plena de sorpreses i d’aportacions que seran notícia”.

L’eixida està prevista a les 10 del dissabte 30 d’abril des de la Casa del Caramels. Eixida a les 10 h Punt de trobada Casa dels Caramels (prop de les Torres de Serrans). Recorregut per als vianants d’aproximadament tres hores i mitja, amb mitja hora de descans en la Casa Insa (Carrer de Baix, 48). En aquest lloc, antiga casa del pintor Juan de Juanes se centraran algunes intervencions de poetes socials i d’altres convidats. El final del recorregut serà sobre la 14h enfront de l’Ajuntament de València. Podeu consultar l’itinerari complet en aquest enllaç.

Comparteix

Icona de pantalla completa