La Marxa Som: per un nou País on el poble decideix. Vídeo

Una caminada oberta a tothom que recorrerà a peu a partir de juny el País Valencià, el Principat de Catalunya i altres territoris de parla catalana seguint l’itinerari d’El Camí
30 abril 2016 01:00h
Fotograma del vídeo de presentació.
L. Part / València

Els organitzadors de la La MarxaSom han fet públic un vídeo de presentació per tal d’animar a tothom a adherir-se al manifest i triar una o diverses de les següents tres opcions.

La primera, caminar etapes i reservar places per sopar i dormir fent la consegüent inscripció, ja que aquesta  dóna prioritat en les places per sopar i dormir disponibles a cada etapa, ja que són limitades.

 

En segon lloc, proposen fer-se voluntaris amb l’objectiu d’ajudar en l’organització de les etapes que vulga als Grups Locals d’Acollida (GLA).

En tercer lloc, apuntar-se per participar a les Assemblees locals del teu municipi o barri “per decidir col·lectivament quin model de país i de democràcia volem”. Es tracta, apunten, d’un instrument de democràcia participativa al servei de les persones i de les entitats. Mitjançant assemblees obertes, tothom podrà reflexionar i proposar un nou model de democràcia per al nou País.
 
next