Diari La Veu del País Valencià
La Veu ofereix en directe la retransmissió de la Festa per la Cultura
RedactaVeu / País Valencià

La Veu del País Valencià oferirà aquest dissabte, dia 23 d’abril, la retransmissió en directe de la Festa per la Cultura que, organitzada per Acció Cultural de País Valencià (ACPV) sota el lema #FemPaísValencià, tindrà lloc aquest dissabte 23 d’abril en la plaça de bous de València.

Es tracta d’una iniciativa sense precedents d’aquest diari digital íntegrament en valencià amb la qual volem brindar a tots els nostres lectors i lectores la possibilitat -i el plaer- de seguir les actuacions previstes en l’escenari del recinte taurí, veure els nostres símbols lluint sense por i sentir, gràcies a les noves tecnologies, l’emoció dels congregats a flor de pell.

Entre les actuacions previstes en la Festa per la Cultura, que té lloc en el marc de les celebracions de la festa del 25 d’abril, figuren les de nombrosos cantants i grups de música entre les quals destaquen Al Tall, Pau Alabajos, Feliu Ventura, Lluís Llach, Carles Belda, Amadeu Vidal, Clara Andrés, Prozak Soup, Rafa Xambó, Smoking Souls, Mireia Vives, les col·laboracions en acústic de La Gossa Sorda i Aspencat, Andreu Valor, Joan Amèric, Carraixet, Miquel Gil, Candela Roots,Sva-ters i Sèrman Mànser. També Senior i el Cor Brutal, Cris Juanico, Ovidi3, Carles Santos, Tomàs de los Santos i el grup jove Skatuttipresto. També cal destacar la presència de nombroses muixerangues i corals i col·laboracions especials com els cavallets del Corpus de Castelló, les danses guerreres de la Todolella o els Aurorers de la Vall d’Uixó.

L’acte que, gràcies a la Veu del País Valencià, podreu seguir còmodament des dels vostres dispositius digitals, compta amb el suport institucional de les cinc universitats públiques valencianes (Universitat Jaume I de Castelló, Universitat de València, Universitat Politècnica de València, Universitat d’Alacant i Universitat Miguel Hernàndez d’Elx) i, també, de la Diputació de València, els governs de Catalunya i de les Illes Balears i els ajuntaments d’Alacant, Castelló de la Plana, València, Vila-real, Vall d’Uixó i Almassora. Finalment, la Festa per la Cultura, que omplirà de gom a gom la plaça de bous del cap i casal, compta amb el suport de diversos mitjans de comunicació entre els quals figura La Veu del País Valencià.

Comparteix

Icona de pantalla completa