Diari La Veu del País Valencià
Vincle Editorial presenta les seues novetats a la Fira del Llibre de València
RedactaVeu / València

Divendres 22 d’abril tindrà lloc la presentació del llibre Caixa Ontinyent. Más que palabras, hechos. Serà la Sala Museu 1 a partir de les 19.30 hores, i comptarà amb la presència dels seus autors, José Pla, Cristina Villar i Ana Botella, a més de José Manuel Pastor, degà de la Facultat d’Economia Universitat de València; Antonio Carbonell, president de Caixa Ontinyent i de Vicent Soler, conseller d’Hisenda i Model Econòmic de la Generalitat Valenciana.

El llibre A mi què em passa?, de Carme Morera i Tona Català i il·lustrat per Cristina Durán, serà presentat també a la Sala Museu 1 dissabte 23 d’abril a les 19.30 hores. L’acte serà presentat pel músic Miquel Àngel Landete “Sènior”, que interpretarà quatre temes inèdits, i per Pere Fuset, regidor delegat de Cultura Festiva i portaveu de Compromís a l’Ajuntament de València.

La desfeta del sistema financer valencià, de Joan Ramon Sanchis i Palacio, es presentarà dilluns 25 d’abril 2016 a les 19.30 hores. L’acte comptarà amb la presència de Sergi Pitarch, president de la Unió de Periodistes Valencians i d’Ignacio Blanco, exdiputat d’EUPV a les Corts Valencianes.

Comparteix

Icona de pantalla completa