Diari La Veu del País Valencià
El 70% dels militants del Bloc elegirà Micó o Carbonell per a la direcció del Bloc

Xavier Pérez / València.

La Comissió Organitzadora del Congrés (COC) ha fet públic el número de militants que participaran al Congrés del Bloc Nacionalista Valencià, després del període d’inscripció. Així, segons les dades facilitades a què ha pogut accedir La Veu, un total de 2.060 persones s’han inscrit per a aquest esdeveniment. Açò representa vora un 70% de la militància.

Segons el COC “les 2.060 inscripcions faran del Congrés del Bloc el més multitudinari de la història del nostre partit i serà gràcies a la implicació del conjunt de la militància, especialment Secretaries Comarcals i locals i, també, dels càrrecs públics que han participat de la mobilització. Açò és una demostració més de la vitalitat i del bon moment que viu la nostra organització”.

Cal recordar que el Congrés es celebrarà, si no hi ha eleccions estatals, el 21 i 22 de maig, i dos candidatures, la d’Àgueda Micó i la de Rafa Carbonell, es disputaran la futura direcció del partit nacionalista.

Sobre la participació en el Congrés s’ha obert un debat molt important, ja que la candidatura de Rafa Carbonell demana el vot universal i telemàtic. En la presentació del seu equip es recolliran signatures per a fer un referèndum sobre aquesta qüestió.

Tota la informació del Congrés ací.

Comparteix

Icona de pantalla completa