Diari La Veu del País Valencià
Despengen una estelada en les Torres de Serrans en l’acte d’Esquerra Independentista
RedactaVeu / València.

“Una estelada va onejar en les Torres de Serrans durant uns moments divendres passat, durant la roda de premsa en la qual Esquerra Independentista presentava els actes previstos per al pròxim 23 d’abril en els carrers de València sota el lema ‘País Valencià, Països Catalans. Ni pactes ni renúncies’. Així explica la notícia la web de la Cadena Ser a València fa només uns minuts.

La web de la cadena radiofònica, afegeix que “la Plataforma Valencianista (PLV) ha denunciat que es penjara una estelada de les torres en considerar-ho “intolerable” i una mostra de “l’amenaça del valencià pel català””.

Tanmateix, si atenem a la nota que Endavant publica en el seu lloc web, la formació política explica que “la COS ha tancat la roda de premsa tot destacant que l’emancipació social necessita de l’alliberament nacional dels Països Catalans, i que “cal construir una sobirania nacional des de la base, que siga una eina de lluita per a la classe treballadora”.

Roda de premsa d’Endevant.

“La roda de premsa ha finalitzat amb una crida per part de totes les organitzacions per omplir els carrers de València el proper 23 d’abril, pel País Valencià i pels Països Catalans. Cal destacar que durant la roda de premsa, unes persones han despenjat una estelada des del portal de Serrans, i tot i que la policia espanyola ha fet acte de presència, no ha pogut identificar ningú”.

Comparteix

Icona de pantalla completa