Diari La Veu del País Valencià
Camps diu que va participar en una cimera sense saber que era el València Summit

Europa Press / Palma.

L’expresident de la Generalitat Valenciana Francisco Camps, que passades les 9.30 hores ha començat a declarar com a testimoni en el judici del cas Nóos, ha manifestat que va participar en la inauguració d’un congrés sobre turisme i esport sense saber que es deia València Summit, un dels esdeveniments organitzats per l’Institut Nóos i per que les seues tres edicions l’entitat va percebre més de tres milions d’euros a pesar que el seu cost real hauria sigut d’uns 900.000.

“Ho he sabut després”, ha asseverat Camps, qui ha negat haver donat cap ordre en relació a aquest projecte perquèe del mateix s’encarregava la Ciutat de les Arts i les Ciències (Cacsa), “un monstre d’una dimensió enorme”. “Mai he donat cap instrucció ni perquè posen una òpera en el Palau de les Arts”, ha incidit.

Sí que ha reconegut que en 2005 va donar “impuls polític” a la preparació de la candidatura de la Comunitat Autònoma en els denominats Jocs Europeus (JE), treballs que van recaure en l’Institut Nóos per un total de 383.000 euros públics a pesar que no existeix cap prova que aquests se celebraren.

Comparteix

Icona de pantalla completa