Diari La Veu del País Valencià
L’organització negocia l’ampliació d’aforament de la Festa per la Cultura

RedactaVeu / València.

Acció Cultural del País Valencià (ACPV) està negociant una ampliació d’aforament davant l’èxit de la convocatòria per la Festa per la Cultura. Aquest dimecres, l’entitat ha confirmat que les entrades estan exhaurides i, per tant, la plaça ja és plena quan encara falten 15 dies per a l’esdeveniment. A més, segons confirmen a un comunicat “l’allau de peticions d’entrades no cessa”. Per això, la producció està introduint canvis en l’escenari per a guanyar espai i, d’acord amb els responsables tècnics corresponents, confirmar si d’aquesta manera es pot guanyar espai i aforament.

La Festa per la Cultura, organitzada per al dissabte 23 d’abril a la plaça de bous de València, ja té el cartell de participants i col·laboradors, de cantants i grups de música: Al Tall, Pau Alabajos, Feliu Ventura, Lluís Llach, Carles Belda, Amadeu Vidal, Clara Andrés, Prozak Soup, Rafa Xambó, Smoking Souls, Mireia Vives, les col·laboracions en acústic de La Gossa Sorda i Aspencat, Andreu Valor, Joan Amèric, Carraixet, Miquel Gil, Candela Roots, Sva-ters, Sèrman Mànser… I, a més Senior i el Cor Brutal, Cris Juanico, Ovidi3, Carles Santos i Tomàs de los Santos.

Cal afegir, a més, el grup jove Skatuttipresto, guanyador del concurs Dóna la Nota, organitzat pel BEA (Bloc d’Estudiants Agermanats), de manera que la Festa per la Cultura fa un reconeixement a qui ha treballat per la llengua i la cultura en el passat i a qui ho fa en el present, i també una aposta pel futur i els nous valors.

També cal destacar els grups de cultura popular que hi seran, com nombroses muixerangues i corals, i col·laboracions tan especials com els cavallets del Corpus de Castelló, les danses guerreres de la Todolella o els Aurorers de la Vall d’Uixó.

A més, ACPV vol remarcar el suport institucional, tal com recull el cartell de la Festa que s’ha fet públic aquest dimecres: les 5 universitats públiques valencianes (Jaume I de Castelló, València, Politècnica, Alacant i Miguel Hernàndez d’Elx), la Diputació de València, els Governs de Catalunya i de les Illes Balears i els ajuntaments d’Alacant, Castelló de la Plana, València, Vila-real, Vall d’Uixó i Almassora. Així com el suport dels mitjans de comunicació com La Veu del País Valencià, Vilaweb, Enderrock i El Temps.

Comparteix

Icona de pantalla completa