Diari La Veu del País Valencià
Quique Castelló elegit secretari general de JovesPV-Compromís

Xavier Pérez / Carlet.

El futur pròxim del nacionalisme valencià té nom i cognom: Quique Castelló. Aquest jove estudiant de 20 anys d’Almenara ha estat elegit secretari general de Joves-PV- Compromís al I Congrés d’aquesta formació, que s’ha celebrat a Carlet amb una multitudinària participació.

Castelló, que ha estat, des de 2014, al front d’aquesta formació, ha estat elegit per 116 vots (62%) front als 70 vots obtesos(37%) per l’altra candidatura, encapçalada per Marta Miguel (Som País).

El flamant secretari general de la candidatura Avancem ha mostrat la seua satisfació per l’elecció i, en declaracións a La Veu, ha anunciat que el primer que farà és “obrir les portes a tots els militants per tal de fer una organització integradora. Hem d’estar tots units per fer un Bloc i un Compromís més gran”.

“El nostre objectiu és la unió i deixar a banda les lluites internes, hem de construir el futur del País Valencià”, ha afirmat.

Durant el Congrés, han passat pel poliesportiu de Carlet dirigents del Bloc com Enric Morera, Maria Josep Ortega, diputada i alcaldessa d’aquesta localitat de la Ribera Alta; el diputat Joan Baldoví; el conseller Vicent Marzà, Fran Ferri, Jordi Juan, Marian Campello (GdC) i els dos candidats que opten a la secretaria general del Bloc al proper congrés: Rafa Carbonell i Agueda Micó.

I es que aquest congrés ha sigut una prèvia del congrés del Bloc Nacionalista Valencià, és evident que la candidatura de Castelló és afí a Àgueda Micó, mentre que la de Marta Miguel estaria en la línia dels crítics del Bloc que lidera el grup de Rafa Carbonell.

JovesPV ha ret homenatge a Joan Martínez, Miquel Aleixit i Fran Ferri.

Enric Morera ha clausurat l’acte i ha destacat que el Bloc “mai se subordinarà a ningú” i que “els diputats que tenim a Madrid han realitzat un gran treball”.

Morera amb la direcció elegida al Congrés.

L’equip de Marta Miguel.

Marta Miguel votant.

Comparteix

Icona de pantalla completa