Diari La Veu del País Valencià
El llaurador Vicent Martí convida a la ‘festa, música i debat per l’Horta’

RedactaVeu / Alboraia.

El cèlebre llaurador valencià –arran, sobretot, de la seua intervenció en un fòrum que presentà Mònica Oltra-, Vicent Martí, ha fet pública una carta en la qual fa una crida a la ciutadania a participar en la jornada ‘per l’Horta’ que tindrà lloc al llarg d’aquest dissabte 9 d’abril i en la qual hi haurà “festa, música i debat per a parlar de l’Horta, de l’agricultura ecològica com a manera de cuidar l’entorn i respectar la natura i la salut dels seus habitants”.

En concret, la nota d’aquest veterà defensor de l’agricultura ecològica diu així: “Estimats amics, sóc Vicent Martí, un llaurador que cuida i ama la terra per damunt de moltes coses, un llaurador dedicat a conrear el camp de manera equilibrada i sana. Sóc un valencià que ama profundament la terra dels seus pares, la comarca de l’Horta de València, el pulmó i jardí natural del cap i casal, de la capital valenciana.

Intentem fer un producte que resulte respectuós amb la terra mare, la terra de tots! Vull i desitge cuidar de la vida de la ciutat de València a través d’una alimentació conscient i saludable. És dur, però m’aporta moltes satisfaccions perquè em resulta honest i coherent!

És primavera i, com tots els anys, volem gaudir del bon oratge, de la música, del debat i la paraula amb els nostres clients i amb tots vosaltres, que podeu estar interessats.

Festa, música i debat des de les 9.30h fins les 20h

El dia 9 d’abril, a la nostra alqueria de l’Horta d’Alboraia, molt prop de Port Sa Platja, des de les 9.30h del matí i fins a les 20.00h de la vesprada, obrirem les portes d’aquesta casa de camperols per a parlar amb el grup del Banc de la Palla de l’Albufera, defensor del conreu del cultiu ecològic de l’arròs per a cuidar el llac i tot el seu entorn. Vindrà a parlar amb nosaltres, en una taula de debat, l’agricultor ecologista, Josep Pàmies, i tindrem música i ball abans de compartir un dinar en el camp amb tots vosaltres, un dinar al què cada assistent aportarà alguna cosa per a “compartir”.

Festa, música i debat per a parlar de l’Horta, de l’agricultura ecològica com a manera de cuidar l’entorn i respectar la natura i la salut dels seus habitants”.

Comparteix

Icona de pantalla completa