Diari La Veu del País Valencià
El PP ‘no ha fet res’ per la retirada dels recursos sobre el Dret Civil Valencià

RedactaVeu / València.

La diputada de Compromís, Isaura Navarro, va registrar el passat 2 de febrer una petició en el parlament valencià per a obtindré còpia de tota la documentació que acredite les accions dutes a terme pel Consell per a donar compliment a la resolució, aprovada pel Ple de les Corts el 12 de juny de 2014, sobre el rebuig als recursos d’inconstitucionalitat interposats pel Govern de l’Estat contra les Lleis que desenvolupen el Dret Civil Valencià.

Segons recorda Navarro “en eixe ple de juny de 2014 Compromís defensà una proposició no de llei amb què s’instava el Consell perquè reclamara al govern central la retirada dels recursos d’inconstitucionalitat contra el Dret Civil Valencià. Eixa proposició fou aprovada amb els vots a favor del grup popular. Vist que el govern de Mariano Rajoy no ha retirat els recursos hem volgut saber quines van ser les gestions del Govern valencià del PP per a complir amb el manament del parlament valencià. En resposta a aquesta petició de documentació el govern del Botànic ens acaba d’informar que no consta cap document relatiu a les actuacions realitzades per tal de donar compliment a eixa resolució de les Corts”.

Per a Navarro “queda demostrat l’exercici d’hipocresia del Partit Popular, que no va fer absolutament res perquè el govern de l’estat retirara els recursos d’inconstitucionalitat interposats contra el desenvolupament del nostre dret civil valencià a pesar de tindre un manament clar de les Corts”.

“Ací el que està fent el PP és dir per un costat que dóna suport al dret civil foral valencià i en la pràctica no fer absolutament res. Hipocresia, una vegada més del Partit Popular”, ha conclòs Navarro.

Comparteix

Icona de pantalla completa