Diari La Veu del País Valencià
El PP valencià demanarà a Gènova que expulse els regidors de València

Jose Soler / ACN / València.

El Partit Popular de la Comunitat Valenciana (PPCV) sol·licitarà l’expulsió dels 9 regidors de l’Ajuntament de València investigats per blanqueig si és que aquests no deixen voluntàriament l’acta abans del termini que se’ls ha fixat, que finalitza la setmana vinent. Segons que han informat fonts del PPCV en el cas que els investigats no abandonen el seu càrrec la direcció valenciana emetrà un informe on exposarà que no han acatat les directrius, cometent una falta de desobediència, considerada greu i motiu d’expulsió. Aquest informe es remetrà a la direcció del PP espanyol perquè l’adjunte a l’expedient obert pel Comitè de Drets i Garanties.

Els 9 regidors investigats per presumpte blanqueig, tots els representants del PP a l’Ajuntament de València excepte un regidor (independent), es troben suspesos de manera cautelar de militància però continuen amb l’acta al consistori.

L’instructor de l’expedient obert als investigats (46 persones, inclosos els nou regidors), el diputat Francisco Molinero, entrevistarà durant els pròxims dies tots els regidors, exregidors i assessors implicats en aquesta presumpta trama de corrupció.

Comparteix

Icona de pantalla completa