Diari La Veu del País Valencià
El Govern d’Aragó obri una convocatòria per a rebre propostes educatives en català

RedactaVeu / Aragó.

La Direcció General de Política Lingüística del Govern d’Aragó ha obert la convocatòria per a la recepció de propostes educatives i culturals per a la difusió del català a aquesta zona. Aquestes propostes s’inclouran en l’oferta d’activitats del programa “Jesús Moncada” del curs 2016-2017, un destacat escriptor en català nascut a Mequinensa.

Aquest programa té com a finalitat general la difusió del català entre l’alumnat dels centres educatius en Aragó, però més concretament el que es vol és apropar a les aules una oferta d’activitats científiques i humanístiques d’animació i difusió del català i les seues modalitats lingüístiques, adaptades a les àrees curriculars. Per tant, per aconseguir aquesta fita és necessari disposar d’un ampli banc d’activitats i per a tal efecte es realitza aquesta convocatòria.

Els interessats a enviar propostes podran trobar al següent enllaç la publicació del Departament d’Educació, Cultura i Esport del Govern d’Aragó amb tots els requeriments i passos a seguir.

Comparteix

Icona de pantalla completa