Diari La Veu del País Valencià
EU Marina Alta valora la priorització de la reversió de la privatització de la sanitat

RedactaVeu / Marina Alta.

Des del col·lectiu comarcal d’Esquerra Unida de la Marina Alta, a través d’un comunicat que han difós, consideren que és una bona notícia que la reversió de la privatització de la sanitat de l’Hospital Marina Salut siga una prioritat per al Consell de la Generalitat Valenciana tal com va manifestar el president Ximo Puig durant la seua visita a Pedreguer.

La formació valora la informació positivament, ja que aquesta és una de les principals reivindicacions de la comarca, amb la Plataforma per Defensa de la Sanitat Pública a la Marina Alta al capdavant, i, a més, era una mesura que “totes les formacions que ens presentàrem a les eleccions autonòmiques portàvem al nostre programa, excepte el PP i Ciutadans. Recordem que tant Compromís com PSPV i Esquerra Unida es van comprometre a revertir la privatització si arribaven al govern regional”, segons es pot llegir al text d’EU.

De la mateixa manera, en el comunicat, la formació d’esquerres exigeix al president Puig “que eixes declaracions que va fer a Pedreguer el passat dimarts no es queden ací i que actuen el més aviat possible perquè la reversió siga una realitat com més prompte millor i deixe de posar-se en perill la vida dels pacients de la comarca”.

A pesar de les valoracions positives, Esquerra Unida de la Marina Alta no està conforme amb el modus operandi anunciat pel mandatari del PSPV, “ja que no estem d’acord amb la compra d’accions a una empresa que s’ha aprofitat de la necessitat de la gent de la comarca durant tants anys. No estem d’acord perquè suposaria traspassar diners de tots els valencians a capital privat, la qual cosa s’ha demostrat que sols serveix per a enriquir a uns pocs amb la necessitat de molts. Des d’EUPV creiem que, tal com ha manifestat la Plataforma moltes vegades, hi ha suficients incompliments de contracte per la concessionària, DKV Marina Salut, S.A., perquè es rescindisca el contracte unilateralment per la Generalitat Valenciana sense haver de desembossar el capital que suposaria la compra d’accions”.

Comparteix

Icona de pantalla completa