Diari La Veu del País Valencià
L’Orquestra Simfònica de Castelló inicia la seua Temporada de Primavera a l’Auditori
RedactaVeu / Castelló de la Plana

L’Orquestra Simfònica de Castelló oferirà el proper dia 8 a l’Auditori un concert de música simfònica que es troba dins la programació de l’Abonament de Primavera de l’Auditori de Castelló de la Plana i l’Abonament de Música Clàssica per a joves menors de 30 anys, una iniciativa de CulturArts que pretén generar nous públics i fer atractiva la música clàssica al jovent. Podeu veure els detalls de l’abonament punxant a sobre de l’enllaç.

A la primera part l’OSC interpretarà una selecció de moviments d’El somni d’una nit d’estiu de Felix Mendelssohn, i en la segona, la Simfonia número 6 ‘Pastoral’ de Beethoven. La direcció anirà a càrrec de Henrie Adams, director principal convidat de la formació.

Aquest concert es troba també dins la programació didàctica de CulturArts que ofereix en el cicle de concerts d’Abonament de l’Auditori audicions amb l’Orquestra Simfònica de Castelló per a estudiants de Secundària i Universitat. Les audicions els proporcionen la possibilitat d’escoltar les obres del repertori simfònic en directe assistint a l’assaig general que l’orquestra realitzarà de matí el mateix dia 8 d’abril.

Comparteix

Icona de pantalla completa