Diari La Veu del País Valencià
Rajoy no s’atreveix a suspendre de militància Rita Barberá

Europa Press / Madrid.

El president del Govern espanyol en funcions, Mariano Rajoy, no ha aclarit aquest dimarts si l’exalcaldessa de València i actual senadora del PP, Rita Barberá, serà suspesa de militància en cas que el Tribunal Suprem decidisca imputar-la, ja que, ha dit que “mai convé avançar esdeveniments”.

Així s’ha pronunciat en una entrevista en Onda Cero, recollida per Europa Press, després que el Comitè de Drets i Garanties del PP haja decidit suspendre cautelarment de militància -a petició pròpia– els regidors i assessors investigats a València en l’anomenat ‘cas Imelsa’. Aqueixos edils seguiran com a independents en el Consistori.

En ser preguntat expressament si Rita Barberá serà suspesa també de militància si arriba a estar en la mateixa situació i és investigada o imputada pel Tribunal Suprem, ha manifestat: “Mai convé avançar esdeveniments. Quedem-nos amb el positiu. El jutge li ha dit a la senyora Barbera que si vol comparèixer davant ell o si vol enviar-li una documentació, que ho faça. Ella ha manifestat voluntat de col·laborar amb el jutge en el que li demane i a partir d’ací ja veurem quins són els esdeveniments que es produeixen en el futur”.

Igualment, el cap de l’Executiu en funcions ha dit desconèixer si el PP ha demanat les actes als regidors del PP en l’Ajuntament de València investigats en aquest cas de presumpte blanqueig de capitals. “Ells no han lliurat les seues actes de regidors. El que han demanat és la suspensió temporal”, ha dit prèviament.

Comparteix

Icona de pantalla completa