Diari La Veu del País Valencià
‘Un país d’escoles’, una samarreta que fa visible la cohesió entre escoles

RedactaVeu / València.

El lema de les Trobades que Escola Valenciana ha triat enguany, ‘Un país d’escoles’, posa en valor, segons afirma l’entitat cívica, “la tasca quotidiana de tants docents, de tants pares i mares, de tants alumnes, que han fet, fan i faran escola”.

A més, Escola Valenciana sosté que la samarreta de les Trobades 2016 “recull el significat que ‘Un país d’escoles’ sou tots i totes. Sou els que ensenyeu i eduqueu els ciutadans del futur, els que més tard faran el país. Sou els que pam a pam esteu canviant el país. Sou els que esteu posant la vostra llavor per cultivar la llengua”.

Una imatge que agermana les 19 Trobades

En aquest sentint, segons explica Escola en una nota de premsa, la samarreta ‘Un país d’escoles’ “és la imatge que agermana les 19 Trobades d’Escoles en Valencià i fa visible la cohesió entre escoles i comarques”.

La samarreta de les Trobades 2016 es pot adquirir “a un preu reduït” i de forma anticipada podran encomanar-la a través de les AMPA dels centres educatius. El dia de la Trobada comarcal es podrà adquirir a un peu de 8€ en una paradeta habilitada per a la venda. Per últim, Escola Valenciana recorda que ja està disponible a la botiga en línia d’Escola Valenciana, en aquest enllaç, per 15 €.

Comparteix

Icona de pantalla completa